Träning

Utomhusträning

Sommarens lata dagar är över. Nu drar vi igång utomhusträningen igen. Häng med från början!

Start torsdag v36. Därefter kör vi måndagar och torsdagar, kl 19.15

Så här är upplägget:

Välkommen på högintensiv intervallträning! Vi njuter av naturen samtidigt som vi använder oss av vår egen kroppsvikt som träningsredskap. Det är alltså ingen ordinär joggingrunda, utan en bättre beskrivning är nog kondition och styrka genom intervall. Ledare är Monica Furéh, som instruerar och peppar för bästa resultat. Träningen passar alla. Det är upp till dig själv hur mycket du vill få ut av passet. Då vi befinner oss utomhus, har vi ingen platsbegränsning, men däremot en åldersgräns på ca 15 år.

Kom ihåg: Den bästa träningen är den som blir av!

Var & när:

• Skolgården Furulidsskolan, Vallda
  • Måndagar & torsdagar kl 19.15
  • Start måndag 21 mars
  • Vi håller på tills ut i juni.

Avgift:

• 2 tillfällen/vecka: 500:- (600:- inkl årsmedlemsavgift)
  • 1 tillfälle/vecka: 300:- (400:- inkl årsmedlemsavgift)
  • Drop-in: 40:-/tillfälle

OBS! FFF har en frivillig medlemsavgift om 100:-/läsår. Även de som tränar med FFF, men inte har barn på Furulidsskolan, ombeds betala denna medlemsavgift. Träningsavgift inklusive denna medlemsavgift anges inom parentes ovan och debiteras på höstterminen.

Bankgiro: 442-0345  (Swedbank) eller Swish123 137 1939

Ange namn vid betalning.

Anmälan:

Anmäl namn, mobilnr och mail via mail eller sms till:

monica.fureh@telia.com eller 070-600 33 18 (Monica)

Anledningen till att vi vill ha mobilnr är att vi snabbt ska kunna nå ut med information till deltagarna om vi med kort varsel måste flytta eller ställa in ett pass.

Nu kör vi!